Resultaten van het lopend onderzoek Wagener genealogie

 

 

VOORWOORD

Bredevoort, 30 September 2007.

In December 1998 ben ik begonnen met het onderzoeken van de stamboom van de familie Wagener. Ik heb mij zelf tot doel gesteld mijn directe familie lijn te achterhalen en zo goed mogelijk deze Wagener familie in kaart te brengen. Later ben ik begonnen om de familie lijn van mijn 4 groot ouders Wolterinck, Ponds en Rensing. Tevens bevindt zich op deze website de stamboom van de familie Rampen en Lelivelt.

Op deze pagina bevindt zich de Wagener stamboom de totale stamboom is te vinden onder De totale stamboom.

Voor eventuele opmerkingen of aanvullingen hou ik mij uiteraard aanbevolen. Ik bezit nog meer info van de Wagener familie, maar van levende personen is het in verband met privacy wetgeving niet toegestaan informatie op het Internet te plaatsen.

Deze uitgave is ook te vinden bij CBG in Den Haag onder Stamboom van de Wagener,Rensing/ Rensink, Wolterinck en Ponds/ Pondes.

Meer info over de Wagener familie in Nederland is te vinden op de website www.wagener.net

 

Met vriendelijke groet,

Marco Wagener

Bredevoort

 

INLEIDING

Uit mijn onderzoek tot nu toe blijkt dat mijn Wagener familie uit Duitsland komt en dat vele generaties Wagener timmerman waren en van geloof rooms katholiek. Dit document beschrijft zo goed mogelijk de Wagener familie welke zijn oorsprong heeft in het gebied tussen Wesel, Emmerich, Griethausen in Duitsland. De Nederlandse familie lijn heeft zijn oorsprong in Doornenburg een kerkdorp tussen Arnhem en Nijmegen en tussen de Rijn en het Pannerdenskanaal. Later hebben de Wagener’s zich verspreid over de kerkdorpen Doornenburg, Huissen, Angeren, Bemmel en Elst en later naar Aalten in de Achterhoek.

Een ander kenmerk van de Wagener’s in onze familie dat ze bijna allemaal donker tot zeer donker haar hebben en de mannelijke Wagener’s zware en zwarte baardgroei hebben.

Er bevindt zich ook een Wagener’s in de Verenigde Staten, AustraliŽ, Belgie, Canada, Denemarken, Duitsland, Frankrijk Groot Brittanie, Italie, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Nieuw Zeeland en Zwitserland en Zuid Afrika. Het onderzoek heeft ook uitgewezen dat er een plaats Wagener in de Verenigde staten van Amerika. De Wagener familie is niet zo groot, vergeleken met de Wagners.

 

DE FAMILIE NAAM

De familie naam komt uit Duitsland en is een afkorting van Wagen macher, iemand die wagens maakt. De Wagners waren de berijders van de wagens, daarom zijn er oneindig meer Wagners dan Wageners. Er is ook een tak van de Wagener familie welke hun naam ontlenen aan iemand welke bij een weeg installatie werkte aangezien Waage in het Duits weegschaal betekent. De naam is in Europa (bijna) altijd gescheiden gebleven. De Wageners en Wagners welke naar de Verenigde Staten emigreerden veranderen soms hun naam in Waggoner of Wagoner om niet herkend te worden als Duitsers.

Er wordt ook beweerd dat in Duitsland het geloof het verschil uit maakt tussen Wagener en Wagner. De Wagener’s zijn rooms katholiek en de Wagner’s evangelisch- Luthers.

 

FAMILIE WAPEN

Ik bezit reeds enkele familie wapens maar welke tot onze familie lijn behoord weet ik helaas nog niet, hiervoor is het onderzoek nog niet ver genoeg gevorderd. Voor een familie wapen dient men de mannelijke lijn tot voor 1750 in kaart te hebben gebracht.

 

STAMBOOM VAN DE WAGENER FAMILIE

De stam vader is Martin Wagener en is geboren in Duitsland in de omgeving van Kevelaer of Wesel waarschijnlijk in het dal van de rivier de Niers in Duitsland.

 

MARTIN (JOANNES MARTINUS) WAGENER

Martin (Joannes Martinus) Wagener geboren op ? in het dal van de Niers in de omgeving van Wesel of Kevelaer en overleden op ? in ?. Martin Wagener is op 26 December 1759 in Wesel (Duitsland) in de St. Martinus kerk getrouwd met Anna Getrudis Melchers, 41 jaar oud geboren op ? 1718 in Wesel (Duitsland) en overleden op 1792 in Wesel. Anna Getrudis Melchers is een dochter van Henricus Melchers en Maria Overstege. Anna Getrud Melchers was weduwe van ? Haase. Uit dit huwelijk minimaal 1 zoon.

Gerhard Wagener, zie Gerhard Wagener.

 

GERHARD WAGENER

Gerhard Wagener gedoopt op 3 Oktober 1762 in de St. Martinus kerk in Wesel (Duitsland) en overleden voor 1814. Gerhard Wagener is een zoon van Martin (Joannes Martinus) Wagener en Anna Getrudis Melchers, zie Martin (Joannes Martinus) Wagener. Gerhard Wagener is op ? in ? getrouwd met Jeannette Guillaumette van Stralen. Uit dit huwelijk minimaal 1 zoon.

Christian Wagener, zie Christian Wagener.

 

CHRISTIAN WAGENER

Christian Wagener geboren op ? 1791 in Emmerich en overleden tussen 1843 en 1858 in ?. Christian Wagener is op 23 jarige leeftijd op 27 April 1814 in Griethausen (Duitsland) getrouwd met Maria Anna Heitman(n), 29 jaar oud geboren op ? in ?, overleden voor 1843. Maria Anna Heitman(n) is een dochter van Thomas Heitman(n) en Maria Verhoeven. Christian Wagener was woonachtig in Griethausen (Duitsland) en van beroep kleermaker. Uit dit huwelijk 5 zonen en 2 dochters.

Maria Petronella Wagener, geboren op 4 December 1815 (?) in Griethausen (Duitsland). Uit een buitenechtelijk relatie een dochter.

Maria Anna Catharina Wagener, geboren op 7 Juli 1845 in Griethausen (Duitsland). Deze Maria Anna was later bij Christiaan Wagener welke destijds in Doornenburg (Nederland) woonde in huis.

Gerhard Christian Wagener, zie Gerhard Christian Wagener.

Wilhelmina Wagener, geboren op 31 Maart 1817 in Griethausen (Duitsland).

Christiaan Wagener, zie Christiaan Wagener.

Johann Wilhelm Wagener, geboren op 23 Juli 1819 in Griethausen (Duitsland) en waarschijnlijk overleden voor 1821.

Johann Wilhelm Wagener, geboren op 5 September 1821 in Griethausen (Duitsland).

Wilhelm Wagener, geboren op 15 April 1824 in Griethausen (Duitsland).

 

GERHARD CHRISTIAN WAGENER

Gerhard Christian Wagener geboren op 1 Januari 1816 (?) in Griethausen (Duitsland). Gerhard Christian Wagener is een zoon van Christian Wagener en Maria Anna Heitman(n), zie Christian Wagener. Gerhard Christian Wagener is op 24 April 1842 in Griethausen (Duitsland) getrouwd met Johanna Yabova te Kaaten. Uit dit huwelijk 2 zonen en 2 dochters.

Christian Wagener, geboren op 3 Juni 1845 in Griethausen (Duitsland).

Maria Anna Hendrica Wagener, geboren op 25 December 1846 in Griethausen (Duitsland).

Heinrich Wilhelm Wagener, geboren op 24 September 1851 in Griethausen (Duitsland).

Hendrina Johann Wagener, geboren op 11 Juni 1849 in Griethausen (Duitsland).

 

CHRISTIAAN WAGENER

Christiaan Wagener geboren op 6 Juni 1818 in Griethausen, Pruissen (Duitsland) en overleden op 16 Mei 1882 in Doornenburg (Nederland). Christiaan Wagener is een zoon van Christian Wagener en Maria Anna Heitman(n), zie Christian Wagener. Christiaan Wagener is op 25 jarige leeftijd op 22 Maart 1843 in Bemmel getrouwd met Hendrina Hendriks, 42 jaar oud geboren op 25 Februari 1801 in Pannerden en overleden op 6 Maart 1845 in Bemmel. Hendrina Hendriks is een dochter van Arnoldus Hendriks en Christina Nuij. Arnoldus Hendriks was van beroep tuinman. Hendrina Hendriks was weduwe van Joannes Voortjes. Uit dit huwelijk waarschijnlijk geen kinderen.

Christiaan Wagener is op 39 jarige leeftijd hertrouwd op 8 April 1858 in Bemmel met Johanna Sak, 23 jaar oud geboren op 3 November 1834 in Angeren en overleden op 5 Maart 1888 in Angeren. Johanna Sak is een dochter van Petrus Sak en Johanna Pelen, zie Petrus Sak. Uit dit huwelijk 6 dochters en 5 zonen. Christiaan Wagener was van beroep timmerman. Het familie huis is waarschijnlijk door bliksem inslag verbrand. Tussen 1880 en 1890 is de familie Wagener vertrokken uit Doornenburg ze woonden in huis nummer 19.

Christiaan Wagener, geboren op 2 Juni 1858 in Doornenburg en overleden op 23 Januari 1881 in Doornenburg.

Maria Hendrina Wagener, geboren op 23 Augustus 1859 in Doornenburg en overleden op ? in ?. Maria Hendrina Wagener is op 24 Mei 1889 in Bemmel getrouwd met Theodorus Roeloefs, geboren op 4 December 1854 in Gendt en overleden op ? in ?. Theodorus Roeloefs is een zoon van Grades Roeloefs en Catharina Albers. Uit dit huwelijk minimaal 1 dochter.

Johanna Theodora Roeloefs, geboren op 21 Maart 1890 in Bemmel en overleden op 1 Juni 1958 in Nijmegen. Johanna Theodora Roeloefs is op 28 jarige leeftijd op 8 April 1818 in Bemmel getrouwd met Hendrikus Meeuwsen, 30 jaar oud geboren op 20 November 1887 in Bemmel. Hendrikus Meeuwsen is een zoon van Joannes Meeuwsen en Hendrina Klappers.

Maria Catharina Wagener, geboren op 26 Juni 1861 in Doornenburg en overleden op 21 Juli 1865 in Doornenburg.

Johanna Maria Wagener, geboren op 23 Mei 1863 in Doornenburg en overleden op ? in ?. Johanna Maria Wagener is op 17 December 1881 uit Doornenburg vertrokken naar de gemeente Nijmegen.

Maria (Maria Anna) Wagener, zie Leonardus Johannes Rampen.

Peter (Petrus Wilhelmus) Wagener, zie Peter (Petrus Wilhelmus) Wagener.

Catharina Mathilda Wagener, geboren op 26 Mei 1870 in Doornenburg en overleden op ? in ?. Catharina Mathilda Wagener is op ? in ? getrouwd met J. Jansen, geboren op 26 April 1870 in Doornenburg en overleden op 11 Juli 1921 in Nijmegen. Waarschijnlijk was Catharina Mathilda Wagener woonachtig in Nijmegen en hadden ze een slagerij.

Helena Maria Wagener, geboren op 24 Oktober 1872 in Doornenburg en overleden op 8 November 1872 in Doornenburg.

Gerardus Johannes Wagener, zie Gerardus Johannes Wagener.

Arnoldus Josephus Wagener, zie Arnoldus Josephus Wagener.

Johannes Wagener, geboren op 12 Augustus 1879 in Doornenburg en overleden op 20 December 1880 in Doornenburg.

 

PETER (PETRUS WILHELMUS) WAGENER

Peter (Petrus Wilhelmus) Wagener geboren op 17 Juli 1867 in Doornenburg en overleden op 29 November 1951 in Aalten. Peter (Petrus Wilhelmus) Wagener is een zoon van Christiaan Wagener en Johanna Sak, zie Christiaan Wagener. Peter (Petrus Wilhelmus) Wagener is op 33 jarige leeftijd op 30 Mei 1901 in Aalten getrouwd met Berendina Lelivelt, 26 jaar oud geboren op 23 Januari 1875 in Aalten en overleden op 39 jarige leeftijd op 26 April 1914 in Aalten. Berendina Lelivelt is een dochter van Petrus Lelivelt en Wilhelmina Schutten, zie Petrus Lelivelt. Uit dit huwelijk 2 zonen en 4 dochters.

Peter Wagener is op 8 September 1891 vanuit de gemeente Didam verhuisd naar Aalten en woonde in het huis van Petrus Lelivelt en vanaf Juli 1895 woonde Peter Wagener in bij de familie Vultink. Peter Wagener werkte als timmer baas en misschien ook bij de firma Lelivelt in Lichtenvoorde. Na hun huwelijk woonden Peter Wagener en Berendina Lelivelt aan de Parallelweg 1a in Aalten. Berendina Lelivelt is reeds vroeg overleden en na haar overlijden werden de kinderen verdeeld over de familie.

Peter (Petrus Wilhelmus Christianus) Wagener, zie Peter (Petrus Wilhelmus Christianus) Wagener.

Mientje (Wilhelmina Johanna) Wagener, geboren op 21 September 1903 in Aalten en overleden op 7 April 1940 in Aalten. Mientje Wagener is opgegroeid bij Grada Aleida Lelivelt en Bernardus Johannes Overmaat, zie Bernardus Johannes Overmaat. Mientje Wagener is ongetrouwd.

Anneke (Anna Hendrika Maria) Wagener, geboren op 20 Augustus 1904 in Aalten en overleden op 22 Augustus 1904 in Aalten.

Anneke (Anna Hendrika Maria) Wagener, geboren op 26 Augustus 1905 in Aalten en overleden op 7 December 1983 in Winterswijk. Anneke Wagener is ongetrouwd. Anneke Wagener was direct na overlijden van haar moeder samen met Doortje Wagener in huis bij Harmanus Hendrikus Lelivelt en Anna Elisabeth Bloemer en later bij ?. Anneke Wagener was later werkzaam als naaister bij het Elisabeth Ziekenhuis in Winterswijk en is overleden in het verzorgingstehuis Vredenshof in Winterswijk.

Gerrit (Gerhardus Bernardus) Wagener, zie Gerrit (Gerhardus Bernardus) Wagener.

Doortje (Theodora Johanna) Wagener, geboren op 18 Januari 1909 en overleden op 69 jarige leeftijd op 20 Februari 1978 in Bredevoort. Doortje Wagener is ongetrouwd. Doortje Wagener was na het overlijden van haar moeder eerst bij Harmanus Hendrikus Lelivelt en Anna Elisabeth Bloemer en later de familie Knippers/ Reijers in Bredevoort aan de Misterstraat in huis, zie Hendrikus Bernardus Lelivelt. Heeft als werkster gewerkt bij de familie te Molder. Doortje Wagener is overleden in het bejaardenhuis Sint Bernardus in Bredevoort.

 

PETER (PETRUS WILHELMUS CHRISTIANUS) WAGENER

Peter (Petrus Wilhelmus Christianus) Wagener geboren op 6 Juni 1902 in Aalten en overleden op 49 jarige leeftijd op 23 Maart 1952 in Aalten. Peter (Petrus Wilhelmus Christianus) Wagener is een zoon van Peter (Petrus Wilhelmus) Wagener en Berendina Lelivelt, zie Peter (Petrus Wilhelmus) Wagener. Peter (Petrus Wilhelmus Christianus) Wagener is op 6 April 1934 in Aalten getrouwd met Antonia Maria de Keizer, geboren op 16 Augustus 1907 in Winterswijk en overleden op 83 jarige leeftijd op 20 December 1990 in Winterswijk. Antonia Maria de Keizer is een dochter van Demie Janus de Keizer en Christina van den Broek. Uit dit huwelijk 7 zonen en 3 dochters. Peter Wagener is samen met zijn broer Gerrit Wagener opgegroeid bij hun oom Tidor Lelivelt in Aalten aan de Dijkstraat 44b, zie Tidor (Theodorus Antonius Maria) Lelivelt. Na zijn huwelijk woonde Peter Wagener aan de Ormelstraat 26 in Aalten. Peter Wagener was zeer muzikaal begaafd en o.a. dirigent voor kerkkoor Aalten en van AOV. Peter Wagener was fabrieksarbeider en borstelmaker van beroep, hij was het laatst werkzaam bij de firma Lurvink in Aalten.

 

GERRIT (GERHARDUS BERNARDUS) WAGENER

Gerrit (Gerardus Bernardus) Wagener geboren op 22 Augustus 1907 in Aalten en overleden op 78 jarige leeftijd op 29 Januari 1986 in Winterswijk. Gerrit (Gerardus Bernardus) Wagener is op 10 Augustus 1943 in Lichtenvoorde getrouwd met Anneke (Johanna Maria) Rensing, geboren op 17 Juli 1907 in Lichtenvoorde en overleden op 69 jarige leeftijd op 13 Oktober 1976 in Winterswijk. Anneke (Johanna Maria) Rensing is een dochter van Johannes Henricus Rensing en Johanna Antonia Te Brake, zie Johannes Henricus Rensing. Uit dit huwelijk een zoon, een tweeling welke beide reeds vroegtijdig zijn overleden en een dochter.

Gerrit Wagener is opgegroeid bij zijn oom Tidor Lelivelt in Aalten, aangezien zijn moeder overleden is wanneer hij slechts 7 jaar oud was, zie Tidor (Theodorus Antonius Maria) Lelivelt. Gerrit Wagener was tot 1933 timmerman en werkte later als pakhuis knecht bij de Landbouw corporatie in Aalten. Gerrit Wagener was gedurende lange tijd kerkzanger bij het RK herenkoor St. Caecilia in Aalten en is hiervoor meerdere malen onderscheiden.

GERARDUS JOHANNES WAGENER

Gerardus Johannes Wagener geboren op 4 Mei 1874 in Doornenburg en overleden op 9 Juni 1957 in Arnhem. Gerardus Johannes Wagener is een zoon van Christiaan Wagener en Johanna Sak, zie Christiaan Wagener. Gerardus Johannes Wagener is op 23 jarige leeftijd op 17 November 1897 in Huissen, Gelderland getrouwd met Maria Everdina Janssen, 29 jaar oud geboren op 20 Juli 1868 in Huissen en overleden op 1 Februari 1940 in Huissen. Maria Everdina Janssen is een dochter van Albertus Janssen en Johanna Theunissen. Gerardus Johannes Wagener was warmoezenier, tuinder in Huissen. Was woonachtig aan de Huttenstraat E 186a in Huissen en vanaf Januari 1957 in de Lage Zandsestraat 5 in Bemmel. Uit dit huwelijk 5 zonen.

Christianus Albertus Hendrikus Wagener, zie Christianus Albertus Hendrikus Wagener.

Albertus Johannes Wagener, zie Albertus Johannes Wagener.

Hendrikus Theodorus Wagener, zie Hendrikus Theodorus Wagener.

Johannes Antonius Wagener, zie Johannes Antonius Wagener.

Piet (Petrus Johannes) Wagener, zie Piet (Petrus Johannes) Wagener.

 

CHRISTIANUS ALBERTUS HENDRIKUS WAGENER

Christianus Albertus Hendrikus Wagener geboren op 11 Maart 1899 in Huissen en overleden op 20 Februari 1969 in Nijmegen. Christianus Albertus Hendrikus Wagener is een zoon van Gerardus Johannes Wagener en Maria Everdina Janssen, zie Gerardus Johannes Wagener. Christianus Albertus Hendrikus Wagener is op 6 Mei 1926 in Elst getrouwd met Hendrika Theodora Polman, geboren op 4 Juli 1904 in Elst. Christianus Albertus Hendrikus Wagener was van beroep warmoezenier, tuinbaas en lasser op een scheepswerf. Woonachtig in Nijmegen. Uit dit huwelijk 3 dochters en 3 zonen.

 

ALBERTUS JOHANNES WAGENER

Albertus Johannes Wagener geboren op 25 Maart 1900 in Huissen en overleden op 27 januari 1986 in Nijmegen. Albertus Johannes Wagener is een zoon van Gerardus Johannes Wagener en Maria Everdina Janssen, zie Gerardus Johannes Wagener. Albertus Johannes Wagener is op 6 November 1929 in Huissen, Gelderland getrouwd met Johannes Wilhelmina Klaassen, geboren op 22 November 1903 in Bemmel en overleden op 19 Maart 1959 in Nijmegen. Albertus Johannes Wagener was van beroep grondwerker. Uit dit huwelijk 7 zonen en 4 dochters.

 

HENDRIKUS THEODORUS WAGENER

Hendrikus Theodorus Wagener geboren op 9 Maart 1902 in Huissen en overleden op 7 Juli 1970 in Huissen. Hendrikus Theodorus Wagener is een zoon van Gerardus Johannes Wagener en Everdina Maria Janssen, zie Gerardus Johannes Wagener. Hendrikus Theodorus Wagener is op 27 April 1932 in Huissen, Gelderland getrouwd met Theodora Coenen, geboren op 21 Oktober 1903 in Millingen (Duitsland). Hendrikus Theodorus Wagener was van beroep warmoezenier. Uit dit huwelijk 2 zonen en 6 dochters.

 

JOHANNES ANTONIUS WAGENER

Johannes Antonius Wagener geboren op 28 Juli 1905 in Huissen en overleden op 18 Maart 1973 in Bemmel. Johannes Antonius Wagener is een zoon van Gerardus Johannes Wagener en Maria Everdina Janssen, zie Johannes Gerardus Wagener. Johannes Antonius Wagener is op 21 November 1935 in Bemmel getrouwd met met Hendrina Geertruida Scholten, geboren op 15 April 1908 in Huissen. Uit dit huwelijk 3 zonen en 3 dochters.

 

PIET (PETRUS JOHANNES) WAGENER

Piet (Petrus Johannes) Wagener geboren op 14 December 1909 in Huissen en overleden op 26 Juli 1995 in Groesbeek . Piet (Petrus Johannes) Wagener is een zoon van Gerardus Johannes Wagener en Maria Everdina Janssen, zie Gerardus Johannes Wagener. Piet (Petrus Johannes) Wagener is getrouwd op 10 September 1938 in Gendt met An (Johanna Petronella Maria) de Beijer, geboren op 3 December 1911 in Gendt en overleden op 25 December 1995 in Nijmegen. An (Johanna Petronella Maria) de Beijer is een dochter van Willem de Beijer en Aleida Grada Roelofs. In 1978 hebben ze hun 40 jarige huwelijk gevierd. Woonachtig aan de Lage Zandseweg in Halderen (Bemmel). Piet Wagener is overleden in longkliniek "Dekkerswald" in Groesbeek. Uit dit huwelijk 4 zonen en 6 dochters.

 

ARNOLDUS JOSEPHUS WAGENER

Arnoldus Josephus Wagener geboren op 13 Februari 1877 in Doornenburg en overleden op 20 Februari 1929 in Angeren. Arnoldus Josephus Wagener is een zoon van Christiaan Wagener en Johanna Sak, zie Christiaan Wagener. Arnoldus Josephus Wagener is op 26 jarige leeftijd op 7 Oktober in Huissen getrouwd met Anna Catharina Schriever, 27 jaar oud geboren op 8 Oktober 1875 in Angeren en overleden op 16 Oktober 1957 in Huissen. Anna Catharina Schriever is een dochter van Gerardus Schriever en Johanna Maria van der Kemp. Arnoldus Josephus Wagener was van beroep klompenmaker. Uit dit huwelijk 5 zonen en 5 dochters.

Christiaan Gerardus Wagener, geboren op 3 Juli 1904 in Angeren en overleden op 20 Mei 1941 in Angeren.

Maria Aleida Wagener, geboren op 4 November 1905 in Angeren en overleden op 19 December 1986 in Huissen. Maria Aleida Wagener is op ? in ? getrouwd met Gerardus Stephanus Maria van Swaaij, geboren op 29 April 1910 in Elst en overleden 3 Oktober 1955 in Dieren. Gerardus Stephanus Maria van Swaaij is een zoon van ? en ?.

Maria Aleida Wagener is op ? in ? hertrouwd met Johannes Hendricus Henrica Catharina van den Broek, geboren op 24 Januari 1896 in Den Bosch en overleden na verkeersongeluk op 28 Juli 1977 in ?.

Gerrit (Gerardus Theodorus) Wagener, zie Gerrit (Gerardus Theodorus) Wagener.

Aleida Johanna Maria Wagener, geboren op 15 Augustus 1908 in Angeren en overleden op 10 Februari 1910 in Angeren.

Theo (Theodorus Wilhelmus) Wagener, zie Theo (Theodorus Wilhelmus) Wagener.

Petrus Hendrikus Wagener, geboren op 6 Augustus 1911 in Angeren en overleden op 13 Februari 1934 in Angeren.

Anna Catharina Wagener, geboren op 20 Januari 1913 in Angeren en overleden op 20 Februari 1913 in Angeren.

Catharina Anna Maria Wagener, geboren op 19 Januari 1914 in Angeren en overleden op 10 December 1971 in Arnhem. Catharina Anna Maria Wagener is op ? in ? getrouwd met Johannes Wilhelmus van Wissen, geboren op 9 Mei 1909 in Huissen en overleden op 14 Juli 1948 in Arnhem. Uit dit huwelijk 2 kinderen.

Catharina Anna Maria Wagener is op ? in ? hertrouwd met Gerardus Theodorus Janssen, geboren op 14 Februari 1918 in Huissen en overleden 23 Augustus 1986 in Huissen. Uit dit huwelijk 1 kind.

Hendrika Catharina Wagener, geboren op 1 April 1918 in Angeren en overleden op 82 jarige leeftijd op 16 Oktober 2000 in Huissen. Hendrika Catharina Wagener is op ? in ? getrouwd met Albertus Bernardus Scheffer.

Jan (Johannes Antonius) Wagener, zie Jan (Johannes Antonius) Wagener.

 

GERRIT (GERARDUS THEODORUS) WAGENER

Gerrit (Gerardus Theodorus) Wagener geboren op 7 Januari 1907 in Angeren en overleden op 30 Januari 1995 in Arnhem. Gerrit (Gerardus Theodorus) Wagener is een zoon van Arnoldus Josephus Wagener en Anna Catharina Schriever, zie Arnoldus Josephus Wagener. Gerrit (Gerardus Theodorus) Wagener is op 14 September 1938 in ? getrouwd met Beth (Elisabeth Maria) de Vries, geboren op 10 Oktober 1910 in ?. Uit dit huwelijk 5 zonen en 7 dochters.

 

THEO (THEODORUS WILHELMUS) WAGENER

Theo (Theodorus Wilhelmus) Wagener geboren op 19 Februari 1910 in Angeren en overleden op 24 Oktober 1985 in Nijmegen. Theo (Theodorus Wilhelmus) Wagener is een zoon van Arnoldus Josephus Wagener en Anna Catharina Schriever, zie Arnoldus Josephus Wagener. Theo (Theodorus Wilhelmus) Wagener is op 17 Oktober 1939 in Huissen getrouwd met Johanna Theodora van Aalten, geboren op 14 Juli 1911 in Huissen en overleden op 5 Maart 1987 in Arnhem. Johanna Theodora van Aalten is een dochter van Hermanus van Aalten en Johanna van Deelen. Uit dit huwelijk 6 zonen en 2 dochters.

JAN (JOHANNES ANTONIUS) WAGENER

Jan (Johannes Antonius) Wagener geboren op 12 Juni 1920 in Huissen overleden op 25 Juli 1973 in Elst. Jan (Johannes Antonius) Wagener is een zoon van Arnoldus Josephus Wagener en Anna Catharina Schriever, zie Arnoldus Josephus Wagener. Jan (Johannes Antonius) Wagener is op ? in ? getrouwd met Lies (Elisabeth Petronella) Scheffer. Uit dit huwelijk 4 zonen en een dochter.

 

 

Alle familie namen

Lelivelt         Ponds/ Pondes         Rampen         Rensing         Wagener         Wolterinck         

De totale stamboom

Mocht u op of aanmerkingen hebben of aanvullende informatie laat het mij weten ! Mail naar:  marco@wagener.net

 

Return to the Wagener Page